24 Haziran 2012 Pazar

Flormarlarım

Merhaba, 
Size kullandığım canım Flormarlarımı göstereyim istedim. Onlar olmasa ne yapardım? Bu fotoğrafları çekerken anladım ki ben Flormar'ı gerçekten çok seviyorum. Flormar'ı kim sevmez ? :) Hadi o zaman şimdi fotoğraflara göz atalım.


Öncelikle söylemeliyim ki Flormar'ın Supershine serisi harika. Bende bu üçü var ama keşke hepsi olsa. Kesinlikle bunlardan bir tane edinin. :)


Bunlar Uykucu'nun sevdiği Flormarlar. Nail Art'ı daha yeni almış olsam da ince ucu çok hoşuma gitti. Ayrıca Supermatte serisinden mor da sevdiğim ojelerimden.


Bunlar da Bilgin'in sevdikleri. Flormar'ın Neon serisi de alınması gerekenlerden. Bildiğiniz gibi neon bu sene çok moda. Bir de çatlayan ojeler var tabii. Flormar çatlayan ojelere de el atmış, iyi etmiş. :)


Şirin Baba eksik kalır mı? O da seçmiş sevdiklerini. 
Uzun lafın kısası ben Flormar'ı çok seviyorum. Şimdi hedefim Flormar Magnetic Twist oje. Umarım onu bulabilirim. 


Kalp şeklinde toplu bir fotoğraf aldık.


Dudak şeklinde dizdim. :)


Son olarak ''Yıldızınız hep parlasın.''
-cherry







Pokemon

Merhaba,
Yine bir ojeyle karşınızdayım. Bu sefer Pokemon'un topunu tırnaklarıma uyguladım. Bakalım beğenecek misiniz?


İlk önce iki kat beyaz ojeyi sürüyoruz sonra tırnağımızın yarısına kadar kırmızı ojeyi sürüyoruz. Tam ortadan siyah ojeyle bir çizgi çiziyoruz. Siyah çizginin tam ortasına da ojeyi dik tutarak bir nokta koyuyoruz. Son olarak da siyah noktanın içine küçük beyaz bir nokta koyuyoruz. İşte hazır !



Nasıl beğendiniz mi?


Kaslı Şirin beğendi sanırsam. :)

Kullandığım ojeler Golden Rose 04, Flormar 399, Pastel 99. 

Umarım beğenmişsinizdir. :)

Güzel günler.

-cherry








22 Haziran 2012 Cuma

Aksesuar Aşkı

Merhaba,
En sevdiğimiz şeylerden olan aksesuarlar hayatımızın önemli bir parçası. O zaman aksesuarlara şöyle bir göz atalım, ne dersiniz?


Bu gözlüğe bayılmadınız mı?


Ya da bu çantaya...




Bu müthiş kolyeye ne dersiniz?



Ya da bu hasır şapkaya...

Aksesuarlar: H&M

Hepsi birbirinden güzel mi diyorsunuz? O zaman hoooop hemen en yakın H&M mağazasına koşuyorsunuz. Bu birbirinden güzel aksesuarları uygun fiyatlara alıyorsunuz sonra da güle güle kullanıyorsunuz. 
Mutlu cumalar :)
-cherry





Haftanın Müziği

Merhaba,
Yepyeni bir postla karşınızdayız. Artık her hafta sizinle ruhumuzu besleyeceğiz. Bu hafta Katy Perry'nin yeni çıkan ''Wide Awake'' şarkısını dinleyelim istedim. 
-cherry



17 Haziran 2012 Pazar

PicMix

Merhaba,
Size Blackberry'nin Instagram'ından bahsetmiş miydim? Bahsetmedim sanırsam. O zaman size kısaca PicMix'i anlatayım.
PicMix'i Blackberry App World'den indiriyorsunuz. Sonra PicMix'e kayıt oluyorsunuz ve artık fotoğraflarınızı PicMix'e yükleyebiliyorsunuz. İstedikleriniz takip edebiliyor ya da takip etmediğiniz insanların fotoğraflarına bakıp beğenebiliyorsunuz. Dediğim gibi Instagram'ın Blackberry versiyonu. İşte size PicMix'ten kareler ...


Çok güzel fotoğraflar var.



Kimisi doğal...



Kimisi tatlı...



Kimisi macera dolu...





Hepsi birbirinden güzel. Siz de hemen indirin ve PicMix dünyasına dahil olun.
-cherry

Örgülendik

Merhaba,
Bugünkü konumuz saç stilleri olsun dedim. Örgüyle kullanılan saç modellerinden birkaç model beğendim. Bakalım siz hangisini beğeneceksiniz?


Belki siz beğenirsiniz ama ben bu modeli pek beğenmedim. Bu kadara da gerek yok bence. Az ve öz kullanılan örgü sizi daha hoş kılar.


Hoş ve değişik bir topuz olmuş. Arka tarafta kullanılan örgüyü gerçekten çok beğendim.


Bu da  çok hoş örgü modellerinden biri. Çok sevdim.


Ve geldik sona. Biraz kısa bir post oldu, affedin. :) Yine en güzeli sona sakladım. Blake yapmış yapacağını, dağınık örgüsüne ba-yıl-dım ! Çok doğal ve çok güzel.
Peki siz en çok hangisini beğendiniz?
Güzel pazarlar :)
-cherry



10 Haziran 2012 Pazar

Puantiye Mi?

Merhaba,
Artık yaz geldi. Ojesiz dışarı çıkmak olmaz. O zaman bu sıcak yaz gününe uygun, cıvıl cıvıl, puantiyeli yeşil ojelerime bir göz atın.


İlk önce en yakın parfümeriye gidip Flormar 50,Flormar 301 ,Golden Rose 04 numaralı ojeleri alıyorsunuz.
Yapımı çok basit. İlk önce yeşil ojeyi sürüp kurumasını bekliyorsunuz. Kuruyunca beyaz ojeyle üzerine küçük noktalar koyuyorsunuz. En son şeffaf ojeyle üzerinden geçiyorsunuz. Sonuç mu ? 


İşte sonuç. Nasıl beğendiniz mi?


Sizi bilmem ama Şirine çok beğendi çok. :)
İyi pazarlar.
-cherry



9 Haziran 2012 Cumartesi

Özlem

Merhaba,
Özlettik mi kendimizi ? :) Tamam tamam, meraklanmayın bundan sonra hep burdayız. Yeni yeni postlarla karşınızdayız. Blogumuzu geliştirerek sizin beğeninize sunacağız, daha aktif olacağız. O zaman ''Hoşgeldin yaz ! '' diyelim. Sonra görüşürüz, öpüldünüz. :)
- cherry
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 geri dön