23 Kasım 2012 Cuma

Greenpeace Uyarıyor !

Merhaba,
Size geçenlerde e-postama gelen bir mailden bahsetmek istiyorum.





ZARA şu anda dünyanın en büyük moda zinciri. Giysilerini oradan almıyorsan bile, ZARA’nın yüzlerce tedarikçisinden ve ürettikleri milyonlarca giysiden yayılan kimyasallar çevreye ve sana zarar verebilir. 



Bu yılın başlarında ZARA’nın giysilerini test ettik. Suda çözünüp zehirli ve hormon bozukluğuna neden olan maddelere dönüşen bazı kimyasallar tespit ettik. Hatta boya maddelerinden yayılan ve kansere neden olan kimyasallara rastladık. ZARA’nın acil olarak detoksa ihtiyacı var!




Moda bir yandan güzelleştirirken diğer yandan toksik kirliliğe neden olmamalı. H&M ve Marks & Spencer bunu çok iyi biliyor. Onlar ürünlerinden ve tedarik zincirlerinden yayılan tüm zehirli kimyasalları ortadan kaldırmak için söz verdiler. Fakat, dünyanın bir numaralı moda zinciri ZARA’dan henüz ses yok.



Fabrikaları, nehirleri ve moda endüstrisini temizleyebilmek için ZARA’dan da bu sözü almamız gerekiyor. ZARA’nın kirli çamaşırlarını seninle paylaşıyorum, çünkü onları değişmeye ikna edebilmek için dünyanın dört bir yanında hep birlikte mücadele etmemiz gerekiyor.



ZARA trendleri ve hakkında konuşulanları yakından takip etmesiyle ünlü. Sosyal ağlarda milyonlarca takipçisi ve hayranı var. Biz de bu mücadeleye milyonlarca kişi olarak başlıyoruz.



Onları detokslamaya ikna edebilecek güçteyiz. Bunu daha önce ZARA’nın rakiplerine ve dünyanın önde gelen spor giyim markalarına karşı başardık.



Bizimle misin?



Bu çok önemli bir konu ve bu konuda duyarlı olup kampanyaya katılırsanız çok sevinirim.

Sevgiyle kalın.

-cherry

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 geri dön